Spontankafé på Amfi fram til onsdag i påskeuka

Spontankafé på Amfi fram til onsdag i påskeuka

Ei uke inn i stuntet med spontankafé i Amfi kjøpesenter på Tynset ser det ut til at tilbudet faller i god smak hos publikum. Det har til tider vært stint med kafégjester, praten går og vafler og kaffe får ben å gå på. Over 7000 kroner kom inn til Neby bru den første uka. Nebybruas venner, Tynset turlag sitt stiprosjekt og ledelsen i Amfi satser på å holde denne dugnadskafeen åpen fram til og med onsdag i påskeuka.

Spontankafé på Amfi kjøpesenter på Tynset. Bra med besøk!
Foto: Trond KletvangSpontankafeen er et resultat av initiativ fra Amfi, som tilbyr Nebybruas venner og stiprosjektet til Tynset turlag å disponere arealer inne på kjøpesenteret i påvente av nye leietakere til ett av lokalene deres. Bedriftene på Amfi sørger for kaffe og nystekte vafler og frivillige fra foreningene stiller opp for å stå til tjeneste med både informasjon om prosjektene, steking av vafler, skjenking av kaffe og annet forefallende hyggelige gjøremål.

Geir Rostad fra Euronics steker vafler inne på butikkens eget kjøkken.
Foto: Trond Kletvang.

Alle inntekter fra salget går uavkortet til nye Neby bru. Salget er basert på selvbetjening og tillit, det er mulig å betale både med kontanter og med VIPPS men vær oppmerksom på at det ikke er mulig å få tilbake veksel. Prisene er greie: alt koster 20 kroner pr. stykk.

På kafeen finner du også mye informasjon om Nebybruas venner, stiprosjetktet til Tynset turlag og den planlagte kulturstien på Neby.

Så ikke nøl: legg kaffekoppen til Amfi, kos deg med nystekte vafler og støtt opp om en veldig god sak!

Informasjon om både nye Neby bru, stiprosjektet til Tynset turlag og den planlagte kulturstien på Neby.
Foto: Karin Tørklep Sletten.

Spontankafé på Amfi kjøpesenter på Tynset. Salg av kaffe, vafler og kake til inntekt for brua.
Foto: Karin Tørklep Sletten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

four × one =