Lysfest!

Lysfest!

Fredag 1. november klokka 17.00 tenner vi endelig lysene på turveiene som går langs elva fra Domus og helt opp til Kongsveien. Bli med på festen ute ved Kjærlighetsstien når vi feirer nok en milepæl i prosjektet turveier i nærområdet og ny gangbru på Neby!

To og en halv kilometer med turveier får belysning fra og med 1. november, mye takket være en eventyrlig dugnadsinnsats fra hele Tynset-samfunnet. For å feire, og for å overrekke et splitter nytt og fiks ferdig lysanlegg til Tynset kommune, inviterer vi til lysfest der brua møter land på Stasjonssida av Glåma.

Den nye brua vil ligge omtrent midt i den lyssatte strekningen, der Vollveien fra Domus slutter og Almannaveien og Kjærlighetsstien begynner. Møt opp klokka 17.00 på fredag og få med deg det magiske øyeblikket når lysene tennes. Vi spanderer gløgg og pepperkaker på alle i tillegg til en opplevelse av de sjeldne.

Obs! La bilen stå og bruk turveien kalt Vollveien sørover langs elva til Kjærlighetsstien og Neby bru. Den starter ved Domus/brannstasjonen. Det er en kilometer å gå eller trille, så sett av bra med tid så du rekker fram i tide.

Velkommen!

I hele høst har dugnadsfolk vært i arbeid for å få lysanlegget klart før vintermørket setter inn. Her monteres det armatur i toppen av en stolpe.
Intens innsats mens været er varmt og det er lenge til speken går i jorda. Det er to og en halv kilometer grøft å grave og over 50 stolper som skal opp.
Dugnadsfolket har tatt seg ubetalt fri fra arbeid for å jobbe gratis med å få anlegget klart. Her er det et armatur som skal opp og monteres.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 × 4 =